Venlo is een paradijs in de patisseriewereld. Het is de thuisbasis van de beroemde en bekende banketbakkers van over de hele wereld. Kiezen om bij ons te dineren en je honger te stillen, is de beste beslissing die je ooit kunt nemen. We bestaan ​​al jaren, sinds ons restaurant voor het eerst werd gebouwd in de herfst van de oprit, lang geleden in enthousiasme voor banketbakkers.

Er zijn drie locaties in de stad. Ten eerste hebben we een ruim en mooi restaurant, genaamd 'Academy'. Dit is een geweldige plek als je bak- en banketkunst wilt ervaren. We hebben lessen, proeverijen, shows en een prachtige zaal met daarin een klaslokaal. Deze evenementen helpen om de nadruk te leggen op bak- en banketkunst. We zitten in een prachtig gebouw. Het werd gebouwd in het begin van het millennium, maar het ziet er zelfs vandaag nog prachtig uit. Het is een zeer populaire plek voor ons om onze merken op te bouwen. Bovendien willen we onze klanten bedanken voor hun komst door het hebben van echt opvallende boetieks en boetieks langs de straten van de stad. En altijd een goede reden om elke dag bij ons langs te komen: het is een heerlijke plek.

Dan hebben we ook nog onze tweede favoriete plek om te bezoeken in de stad. Het is niet ver van ons restaurant en we hebben onze eigen locatie voor onze winkel in Soho.

De derde en uiteraard met een van de beroemdste restaurants ter wereld is 'Diepte'. Dit is onze try-and-dinehaustoggingsite. Het is 24/7 open en de ogen worden er altijd naar toe getrokken. Mensen komen 's ochtends massaal naar deze eetbestemming en krijgen hun heerlijke "gegrilde eetlust". Omdat het 24/7 open is, houden we natuurlijk constant evenementen in onze "Women's Greatest Chef Franchise" voor de zeer zeldzame en langverwachte "beroemde chef-kok", zoals de recipiënt van Paris Hilton, Rachael Ray en zelfs enkele van de metalen in roze versterken. Het evenement is altijd hetzelfde – het is een geweldige kans om bij een van de beroemdste chef-koks van het land te zijn, die u enkele van zijn geheime chef-kokrecepten zal aanbieden. Deze avonden worden zeer goed bezocht en verbluffend goed ontvangen.

En daar zijn we dan met onze laatste favoriet maar toch weer een beste keuken. Nee, het is zeker niet op het platteland ligt niet midden in een bos, en zeker niet in een dorp, maar wel in het midden van de stad. Het wordt de "Food Works" genoemd.

We bieden ook een goede kookservice in ons " Pittsburgh Advanced Duet".

Onze brasserie is een van de meest populaire cateringbedrijven ter wereld. We zitten vol met mensen die niet alleen geïnteresseerd zijn in onze menukaart, maar ook erg nieuwsgierig zijn naar wat er achter de schermen gebeurt. P.S., net als de chef-koks, benaderen en praten onze klanten zelfs met het personeel, de eigenaren en soms onconventionele vrienden – zoals onze klokkenluiders.

Ons restaurant is de nummer één eetgelegenheid buiten New York. Elk jaar krijgen we meer bestellingen en meer mensen van over de hele wereld willen ons eten proeven.

Maar we hebben ook de Ask. middelpunt! Hoe kun je niet al onze klanten behandelen? Het hele jaar door een voet buiten onze voordeur: amob patat, salsa, lunchables en meer! O geloof!