Sushi, Sushi Rolls, Japanese Cuisine, Japanese Food

omiSushi is waarschijnlijk het meest populaire gerecht in Japan. Het is zeer waarschijnlijk het meest populaire gerecht ter wereld!

Op de meeste sushi-menu's staan verschillende sushischotels met verschillende gerechten. Soms worden er slechts twee geserveerd op een groot bord (bijv. octopus en inktvis), of een kleiner bord met een verscheidenheid aan kleine gerechten (bijv. gepaneerde garnalen). Op sommige plaatsen worden 3-4 verschillende borden gebruikt, maar op veel plaatsen worden 4 grote borden gebruikt, ook al is dat niet traditioneel. Dit komt omdat veel soorten curry, gebakken rijst en groenten ook traditioneel bij sushi worden geserveerd.

Diners kunnen "training" bestellen, dat is de Japanse naam voor ober of chef-kok. Dit wordt gebruikt in combinatie met het traditionele middelbare school uniform van een sushi restaurant.

Sommige traditionele sushirestaurants hebben een eetstand (zittend) naast hun sushichefs. De chef-kok staat op de eetstand, alleen of in een groep. In deze restaurants wordt het eten van tevoren op grote schaal bereid en iedereen deelt. Alleen de chef-kok heeft razendsnel toegang tot zijn/haar eigen persoonlijke sushi-collectie.

Het is gewoon een kwestie van gezond verstand dat het sushirestaurant de plaats is waar verbazingwekkende en ongewone ingrediënten worden gebruikt in de persoonlijke verzameling beroemde recepten van de chef. Hetzelfde geldt voor hun sauzen en specerijen. De persoonlijke verzameling van de chef is als een fanclub, en de chef groeit en verandert altijd, net als de sushivis. Elk jaar worden er nieuwe gerechten toegevoegd aan de steeds veranderende collectie recepten.

De chef is verantwoordelijk voor de totale bereiding van de maaltijd, en is bijna altijd degene die de laatste ingrediënten kiest, en de speciale ingrediënten uitzoekt. De chef krijgt bijna altijd de kans om zijn vaardigheden te tonen in een formele omgeving. Dit maakt het gemakkelijker voor de chef om te pronken met hun vaardigheden, omdat ze niet verplicht zijn om recepten uit het hoofd te leren, en in plaats daarvan kunnen pronken met hun vaardigheden.

Chef-koks die blik in high-end inrichtingen zijn meestal degenen die kunnen de meest creatieve met hun recepten. blik kan klinken langzaam wanneer gedaan door iemand die slechts een amateur, maar kan heel snel zijn wanneer gedaan door iemand die ervaren is.

Sommige van de blikjeskoks solliciteren naar tentoonstellingen, en laten hun vaardigheden zien aan potentiële klanten. De komende nummers van nummer #1 zullen enkele van deze opwindende nieuwe chefs laten zien.

Een nieuw idee is om smaaktesten te houden tussen de eters en de chefs. Dit zou helpen de controverse weg te nemen over inferieure maaltijden die aan betalende klanten worden aangeboden. De smaaktests zouden ook helpen om de goede van de middelmatige te scheiden of om de liefhebbers van een bepaalde chef-kok te plagen.

Het financiële succes van een restaurant is vaak afhankelijk van de relatie van de eigenaar met zijn werknemers. De relatie tussen de werknemers en de eigenaar is wat het restaurant tot leven heeft gebracht. De eigenaars moeten hun werknemers op de best mogelijke manier vertegenwoordigen.

Daarom is het eten en de service voor de klanten het beste in de industrie. Deze mensen staan in de frontlinie van de voedselservice, en zij moeten verzorgd en verzorgd worden. Wanneer deze mensen niet gelukkig zijn met hun baan, is het niet ongewoon dat zij op zoek gaan naar een meer bevredigende carrière in de voedingsindustrie.

Wanneer iemand kok wordt, leert hij een kookstijl die snel, efficiënt en vooral leuk is.