Salmon, Fish, Seafood, Veggies, Salad

Wanneer je aankomt in het door jou gekozen restaurant, vergeet dan niet om de persoon achter de balie te vragen om je tafel te controleren.

Je kunt hem of haar vragen stellen over het eten, het menu en vooral het eten in je buik.

Je hoeft niet te vragen wat erbij komt, maak je geen zorgen. De meeste restaurants hebben al sauzen en dergelijke. Als je van het eten houdt dat wordt geserveerd, moet je de ober vragen om nog wat meer toe te voegen. Vergeet niet dat je als een koning eet. U dient het voedsel dat u wordt geserveerd met respect te behandelen.

Aan het begin van de maaltijd moet u naar het menu kijken en kiezen wat u wilt eten. Vergeet niet dat u van gedachten kunt veranderen en zodra het eten wordt geserveerd, kunt u krijgen wat u wilt.

Zelfs als je een grote kom soep hebt, kun je er wat brood bij als voorgerecht. Vraag ook om een ​​botermes, saladevork en wijnglas.

Elke keer dat je pauze hebt, moet je langzamer en zekerder eten. Je moet niet slurpen, maar elke hap apart doorslikken. Aan de lucht zuigen betekent dat je niet van het eten geniet.

Het kiezen van het verkeerde voedsel betekent dat je niet van het eten kunt genieten. Daarom moet u wat tijd besteden aan het uitzoeken van uw maaltijden voordat u gaat dineren. Het is niet leuk om uit te zoeken wat giftig is en wat eetbaar is.

Als u heel weinig en vaak druk bent, hoeft u zich waarschijnlijk geen zorgen te maken over uw voedsel. U moet echter nog steeds gewetensvol zijn over wat u eet en u mag nooit een maaltijd overslaan. Dit wordt als onverantwoord beschouwd omdat het ziekten en aandoeningen kan veroorzaken.

Als je het eenmaal onder de knie hebt, wordt het misschien wat minder stressvol. Het is zeker nog steeds belangrijk om bepaalde groenten en fruit te eten voordat je een toetje krijgt.

Het is beter om fruit te kiezen dat een goede textuur heeft en dat niet te zacht is. Zo weet je zeker dat ze niet van je vork rollen.

Het is ook belangrijk om altijd de vervaldatums te controleren. De data staan ​​op de verpakkingen. Niet alle producten hebben dadels en ze zijn op een leeftijd waarop je ze niet zou moeten eten.

Het is erg belangrijk om geen maaltijden over te slaan. Als je dat doet, voel je je misschien niet verzadigd nadat je hebt gegeten. Dit is hetzelfde als het hele jaar niet naar school gaan. Eet dus minimaal vijf of zes maaltijden per dag.

Er is geen vaste norm voor het soort maaltijden dat u elke dag moet eten. Het hangt af van de levensstijl van uw gezin, net als die van ons. Hier zijn een paar suggesties:

Maandag – je hebt een barbecue, salade, koffie, ontbijtgranen, stuk fruit, melk, dessert en nachtvlees.

Dinsdag – je hebt een salade, wat vlees voor het ontbijt, baleada's en een brood.

Woensdag – je hebt salade, halfbakken gebak, gebraden vlees, aardappelen, cranberrysaus en een brood.

Thursday – you will have salad, piece of fruit, baleadas and a drink and pudding.

Friday – you will have the same as previous days.

Saturday – you will have the same as previous days.

De hoeveelheid voedsel die u elke dag zou moeten eten, is gelijk aan 3.500 calorieën. Daarom is het noodzakelijk om het voedsel minstens dagelijks te eten. Je kunt het eten krijgen bij zowel restaurants als boodschappen. Tapijten kunnen heel gemakkelijk worden schoongemaakt, terwijl sla en dergelijke gewassen kunnen worden met wasmiddel of bleekmiddel. Houd voedsel uit de buurt van huisdieren, vooral kinderen, en bewaar ze ook niet in de keuken. Check data en prijzen. Koop alleen wat je nodig hebt en vermijd voedsel waarvan je niet weet hoe je het moet bereiden en koken. Het kan een bron van vermaak en plezier zijn. Je zult versteld staan ​​van de geneugten van koken en je zult in staat zijn om uitstekende gerechten te maken, met af en toe hulp van ouders of andere volwassenen.